Kinder atelier

creatief

scheppend; met veel fantasie; creatief

“creatief bezig zijn”

In het kinder atelier van Studio Hooi maken we van alles. De ene keer gaan we een kunstwerk maken, geïnspireerd van door een bekende kunstenaar, de andere keer maken we kunst van recycle materialen, of we maken een kunstig voorwerp zoals een ocean drum of zelfs een robotje. En nog veel meer….

In elke opdracht kan jij je eigen kracht kwijt, bouwen, versieren, tekenen, noem maar op. En dat maakt het juist zo leuk, iedereen is anders dus er ontstaan veel verschillende kunstwerken die allemaal, net als jij, precies goed zijn.

Door te experimenteren leer je wat je met materialen kan doen, als je het niet goed weet of durft, dan krijg je natuurlijk hulp, En voor je het weet, kan je veel meer dan dat je denkt, en los je zelf, door creatief te denken, ineens allerlei problemen op.

Het kinderatelier is elke dinsdag van 15.00 tot 16.30 u (behalve schoolvakaties). Je kan een gratis proefles volgen en als je het leuk vind dan kan je je inschrijven voor 10 lessen. 10 lessen Studio Hooi kids kost 95 euro, dit is inclusief materiaal, ranja en wat lekkers.