Volwassenen atelier

creëren;

iets nieuws maken, iets scheppen

In het volwassenen atelier van Studio Hooi kan je op een ongedwongen manier aan de slag. Hoofdzakelijk werken we met keramiek en schilderen maar natuurlijk zijn je eigen ideeën zeer welkom.

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Studio Hooi terecht. Ben je een beginner, dan zijn er beginners opdrachten voorhanden die je kennis laten maken met de verschillende technieken. Natuurlijk word je goed begeleid door Petra. Al snel zal je voelen welke technieken je voorkeur hebben en waar je zelf verder in wilt ontwikkelen.

Ben je gevorderde, dan kan je bij Studio Hooi lekker komen werken,  maar ook kan je je  door nieuwe creatieve opdrachten van Petra laten uitdagen. Je kan gaan experimenteren en jezelf naar een nieuw niveau brengen. De uitdaging opzoeken en grenzen verleggen en genieten van al het moois dat uit jouw vingers komt.

Beginner of gevorderde, ontspanning en plezier is bij Studio Hooi heel belangrijk. Daarom wordt er elke les hier even bij stil gestaan, zodat we in essentie kunnen genieten van het creëren.

Het volwassenen atelier is elke dinsdag van 9 tot 11.30u en elke donderdag van 20 tot 22.30u (behalve schoolvakanties). Je mag een gratis proefles mee doen en daarna kan je je inschrijven voor 5 of 10 lessen. Je kan je ook voor een los onderwerp inschrijven, (info volgt zo snel mogelijk). Een les duurt maar liefst 2,5u. Een reeks van 5 lessen kost €75 en een reeks van 10 lessen kost €140 (dat is 1 euro korting per les!) Dit is inclusief begeleiding, koffie/thee en wat lekkers en exclusief de materialen die je gebruikt.